top of page

FAQ

Heeft CG Transport een ADR vergunning?

Neen, CG Transport beschikt niet over een ADR vergunning.

Is CG Transport 24/7 bereikbaar?

Ja!

Telefonisch: 0032 51 70 50 35

E-mail: info@cgtransport.eu

Hebben jullie vaste tarieflijsten?

Elk transport is natuurlijk uniek op zich; afstanden, afmetingen, laad-en lostijd... Toch kunnen wij voor elk transport aan de hand van een tarieflijst het correcte bedrag bepalen. Contacteer ons voor uw geheel vrijblijvende offerte!

Ik heb een zending voor Denemarken? Kan ik dan bij jullie terecht?

Het betekent niet omdat ons transport zich voornamelijk in de Benelux bevindt dat wij niet naar bijvoorbeeld Denemarken kunnen rijden. In samenspraak met de klant bekijken wij wat de meest voordelige en efficiënte optie zou zijn.

Hebben jullie een transportvergunning?

Uiteraard, deze valt onder het nummer 901006324

Ik vind milieuzorg erg belangrijk. Jullie ook?

Wij vinden milieuzorg ook een van de plichten van de transportsector! Wij proberen een jong en goed onderhouden wagenpark op baan te stellen die hoofdzakelijk bestaat uit euro 6 voertuigen. Op deze manier proberen we de impact op het milieu minimaal te beperken.

Zijn de goederen verzekerd?

De CMR-conventie bepaalt dat de aansprakelijkheid van de vervoerder maximaal 8,33 SDR (Special Drawing Rights) per kilogram bedraagt. Dit komt neer op ongeveer 11,60 per kilo.

Wat gebeurt er als de chauffeur extra moet wachten?

Normaal wordt er een ruime marge voorzien zodat dit bijzonder weinig voorvalt. Indien het toch gebeurt dat de wachttijden langer zijn dan verwacht dan wordt hierop een meerprijs aangerekend.

Hoelang op voorhand dient een transport gereserveerd te worden?

De sterkte van CG Transport bestaat erin dat wij zeer flexibel op de vraag van de klant inspelen. Indien u enkele paletten binnen zeer korte periode wil verzenden doen wij alles om dit binnen korte tijd te realiseren!

Vervoert CG transport enkel full truck loads of ook slechts 1 pallet?

Wij vervoeren zowel full truck loads als 1 pallet. Vraag naar een vrijblijvende offerte voor de groupage-mogelijkheden.

Kunnen de goederen door chauffeurs van CG transport geladen of gelost worden?

Ja, een groot deel van ons wagenpark is uitgerust met een laadbrug. Vermeldt dit bij uw offerteaanvraag indien u dit wenst. Ons team houdt er rekening mee!

Ik kom plaats te kort in mijn magazijn. Kan ik mijn goederen enkele weken bij jullie stockeren?

Wij stockeren, laden en lossen uw goederen. Hiervoor hebben wij ook 2 heftrucks met een hefvermogen van 5 ton.

Welke opleidingen hebben jullie chauffeurs gevolgd?

Onze vrachtwagenchauffeurs hebben code 95 opleidingen genoten. Ook worden ze regelmatig bijgeschoold om mee te zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen. Onze B chauffeurs onderwerpen wij eerst aan een interne opleiding alvorens ze als chauffeur in te zetten.

Spreken jullie chauffeurs Nederlands?

Onze chauffeurs zijn het uithangbord ten opzichte van de klant. Daarom is een correcte communicatie naar de klant zeer belangrijk. Al onze chauffeurs spreken dan ook goed Nederlands en hebben een basiskennis van Engels en Frans.

bottom of page