top of page

FTL (Full Truck Load)

LTL (Less-Than-Truckload)

Express & Dedicated

P1070101.JPG
P1070137.JPG
P1070219.JPG

Communicatie & snelheid

CG Transport voorziet de ophalingen levering van uw volle vrachten binnen de Benelux. Voor leveringen van volle vrachten buiten de Benelux rekenen we op streng geselecteerde partners zodat de kwaliteit van onze diensten niet in gedrang kan komen. De klant heeft de keuze tussen een trekker-oplegger combinatie (33 europal) & een combi vrachtwagen (38 pal).

Verwachtingen overtreffen

Wij zijn LTL-transport (groupage) binnen de Benelux. Dit start vanaf 1 palletplaats en gaat tot een volle wagen. Door een computergestuurd planningsysteem & een ervaren dispatcher worden alle LTL-zendingen steeds binnen de 48 uur geleverd tegen concurrentiële tarieven.

Snelle offerte, snelle service

Wij voorzien dedicated & express transport doorheen gans Europa. 

Onder dedicated transport valt voor ons het volledig toegewijd rondrijden voor 1 klant. Zo voorziet CG Trans bijvoorbeeld vaste rondritten voor meerdere klanten.

Express transport is het op afroep inzetten van één van onze vele types voertuigen. Wij beschikken over 8 (!) verschillende types voertuigen. Dit betekent dat er voor elke lading steeds het geschikte type voertuig is!

Onze troeven

Neem contact op

Schermafbeelding 2019-09-25 om 14.51.51.

Strategisch gelegen

Dankzij onze centrale ligging in West-Vlaanderen, te Roeselare kunnen wij een zeer snelle service aanbieden. De Firma is gelegen in industriezone Zwaaikomstraat op 5 min van oprit nr6 e403 Roeselare-Izegem.

Sneltransport

Dankzij ervaren chauffeurs en moderne software zorgen wij dat u express-levering zo snel mogelijk gebeurt! 
Door onze flexibele manier van werken kunnen we zeer snel inspelen op de wensen van de klant. Hierdoor kunnen u colli's of paletten de bestemming snel bereiken. Door ons uitgebreid wagenpark zijn wij in staat ook het vervoer van goederen met afwijkende maten tot een goed einde te brengen!

P1070239.JPG
P1070133_edited.jpg

Flexibiliteit & Netheid

Ons wagenpark is steeds goed onderhouden. Zowel de reiniging als het onderhouden van de wagen gebeurt tijdig. Zo komen we altijd tijdig en veilig op onze bestemming aan!

Volle ladingen

Een goede service en een klantgerichte aanpak zorgen ervoor dat uw lading snel op zijn bestemming aankomt. Door een doorgedreven optimalisatie van ons wagenpark zijn lege kilometers een uitzondering. Deze kostenbeheersing vertaalt zich in nog betere prijsbeheersing voor de klant.

P1070137.JPG
bottom of page