Nationaal transport

Internationaal transport

Express

Stiptheid en service

CG Transport werkt enkel met chauffeurs Nederlandstalige chauffeurs. Dit in combinatie met ons jong en goed onderhouden wagenpark vormt de ideale basis voor het bieden van klantgerichte service. 
Verder zijn al onze voertuigen uitgerust met Transics boordcomputers waardoor wij in staat zijn alle transporten op te volgen en aan te sturen.

Verwachtingen overtreffen

CG Transport voorziet transporten binnen de Benelux.

Dit kan gaan van een palletplaats tot een FTL (Full Truck Load).

Andere bestemmingen dan de Benelux gebeuren in samenwerking met vaste partners. Zo zijn wij in deze zeker dat uw goederen steeds met de nodige zorgen worden behandeld.

Snelle offerte, snelle service

Door ons erg uitgebreide wagenpark hebben wij de mogelijkheid voor elke vracht het geschikte voertuig aan te bieden.
Neem contact op voor uw offerteaanvraag.
Wij beantwoorden uw offerteaanvraag steeds binnen de 30 min.

Onze troeven

Neem contact op

Schermafbeelding 2019-09-25 om 14.51.51.

Strategisch gelegen

Dankzij onze centrale liggin in West-Vlaanderen, te Roeselare kunnen wij een zeer snelle service aanbieden. De Firma is gelegen in industriezone Zwaaikomstraat op 5 min van oprit nr6 e403 Roeselare-Izegem.

Sneltransport

Dankzij ervaren chauffeurs en moderne software zorgen wij dat u express-levering zo snel mogelijk gebeurt! 
Door onze flexibele manier van werken kunnen we zeer snel inspelen op de wensen van de klant. Hierdoor kunnen u colli's of paletten de bestemming snel bereiken. Door ons uitgebreid wagenpark zijn wij in staat ook het vervoer van goederen met afwijkende maten tot een goed einde te brengen!

P1070239.JPG
P1070133_edited.jpg

Flexibiliteit & Netheid

Ons wagenpark is steeds goed onderhouden. Zowel de reiniging als het onderhouden van de wagen gebeurt tijdig. Zo komen we altijd tijdig en veilig op onze bestemming aan!

Volle ladingen

Een goede service en een klantgerichte aanpak zorgen ervoor dat uw lading snel op zijn bestemming aankomt. Door een doorgedreven optimalisatie van ons wagenpark zijn lege kilometers een uitzondering. Deze kostenbeheersing vertaalt zich in nog betere prijsbeheersing voor de klant.

P1070137.JPG

003251 70 50 35

BE 0505.619.329

Zwaaikomstraat 5
BE 8800 Roeselare

©2019